Selecteer een pagina

Oh, je gaat vast smullen van dit verhaal! Dus, ik had mijn eerste zelf gemaakte tile in handen, de ACT2Tiles driehoek 5.1 x 4,5 cm. Serieus, het is als het Zentangle-universum in mini-formaat! Kleiner dan de Zentangle 3Z, maar net zo geweldig.

Ik pakte mijn Micron pen, zette me neer met een kopje thee (want je moet in de juiste stemming zijn, toch?), en begon te tekenen. Deze tile is gemaakt van Fabriano® Tiepolo papier is gewoonweg zalig om op te werken. Het heeft die textuur en stevigheid die elke Zentangle-lijn tot leven brengt.

Terwijl ik aan het tekenen was, bedacht ik me dat dit kleine juweeltje perfect zou zijn als onderdeel van een Zentangle noodpakket. (Mijn Zentangle EHBO, een zwarte Micron, potlood, doezelaar en een tile)

Je weet wel, voor die momenten onderweg waarop je gewoon moet tekenen om zen te blijven. Het past makkelijk in mijn tas, klaar om tevoorschijn getoverd te worden wanneer de creatieve drang toeslaat. Dus, daar zat ik, in het midden van Nederland, te tekenen op mijn eigen ACT2Tiles driehoek, blij en trots dat ik deze nieuwe toevoeging aan mijn creatieve arsenaal heb kunnen toevoegen. Het is als een klein kunstwerk op zich. En hey, wie weet, misschien wordt dit wel het steronderdeel van mijn webshop. Zentangle-enthousiastelingen, here I come!

Deze nieuwe ACT2Tile is te verkrijgen in mijn webshop, klik hier om naar de webshop te gaan.


0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar shop