Workshops LIVE en Online

Workshops Live en Online

ONLINE Kerst Workshop – Feestelijke ramen

Zondag 11 december 2022
10:00 – 12:00 uur

of

Donderdag 15 december 2022
19:30 – 21:30 uur

Deze workshop is exclusief materialen Je kunt gebruiken wat je zelf in huis hebt of via mijn webshop de Viviva bestellen.

In deze les gaan we met een aantal verschillende materialen aan de slag. We gebruiken Microns van Sakura en sprankelende gelpen en Viviva Colorsheets Single Set.

Zou je graag met Viviva willen leren werken te gaan, dan kun je deze samen met de workshop eventueel aanschaffen in de shop. Beschikbaar in het menu Viviva.

Na inschrijving en betaling ontvang je de Zoomlink naar het digitale Tuinatelier

Dinsdag Zentangle Workshops in Tuinatelier in Almere

Tanglen op een nieuw formaat tile

Dinsdag 6 december 2022

Deze tiles kunnen zo in de kerstboom worden gehangen.

LIVE Kerstles – Feestelijke ramen

Dinsdag 13 december 2022

Deze Workshops is inclusief materialen.

In deze les gaan we met een aantal verschillende materialen aan de slag. We gebruiken Microns van Sakura en sprankelende gelpen en Viviva Colorsheets.

Schaduwen op Renaissance Tile

Dinsdag 20 december 2022

In deze les laat ik je zien hoe je mooi diepte verschil krijgt door het gebruik van een wit kalkpotlood

Meer informatie over de wekelijkse Dinsdag workshops in mijn Tuinatelier in Almere-Stad, namelijk op:

  • Dinsdagmiddag van 13.30 uur tot met 15.30 uur
  • Dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur

Mijn lessen zijn gebaseerd op de Zentangle® Methode van Zentangle.
De Zentangle-methode® is een gemakkelijk te leren, ontspannende en leuke manier om prachtige afbeeldingen te maken door gestructureerde patronen te tekenen.

Elke les heeft een weer een ander thema en werken we op diverse gekleurde tiles, en met een verscheidenheid aan materialen variërend van Viviva Colorsheets, tot diverse potloden, variërend van Pastel, waterverf of houtskool. Alle workshops zijn goed te volgen maar kom je voor het eerst in aanraking met Zentangle dan raad ik je aan om eerst een Basis Workshop te volgen.

Je bent van harte welkom bij deze gezellige workshops waar wordt gecreëerd, veel gelachen en ook zeer gefocust word getekend. Hierboven vind je het workshop programma van de komende weken.

Je kunt je voor een workshop inschrijven via de knop ‘Ja, ik doe mee’. Betaling van de gekozen workshop vindt plaats via mijn webshop. Neem gerust ook nog een kijkje bij de overige artikelen in mijn webshop en laat je alvast inspireren door alle mooie Zentangle materialen. Als officieel verkooppunt van onder meer Zentangle materialen en andere leuke creatieve producten kan ik, als je via mijn website een bestelling doet, dit voor klaarleggen als je de workshop komt volgen.

Heel graag tot ziens bij mijn workshops, Liefs Hilde


Belangrijk:

  • Zie je hierboven een workshop die je aanspreekt, meld je dan aan door te klikken op de knop ‘Ja, ik doe mee’ direct onder de omschrijving van de workshop.
  • Kies bij de gekozen workshop voor de middag of de avond variant.
  • Betalen doe je via mijn webshop, je bent pas definitief ingeschreven nadat je betaald hebt.
  • Je ontvangt na betaling een bevestigingsmail, deze dient als bewijs van inschrijving.
  • De workshop gaat door bij minimaal 2 deelnemers. Mocht deze vervallen dan neem ik contact met je op en kun je eventueel een andere workshop uitzoeken.
  • Per workshop kunnen er maximaal 6 personen deelnemen.