Waarom een nieuwe website voor Act2Tangle?

Wat leuk dat je mijn nieuwe website hebt gevonden!

Mocht je hier toevallig terecht zijn gekomen en je weet nog niet wie ik ben, dan wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Hilde en ik ben gediplomeerd Zentangle© docent en geef Zentangle© lessen, bij mij thuis in mijn tuinatelier, online via zoom, op locatie of bij jou thuis.

Mijn vorige website heb ik samen met mijn eigen lieve man gebouwd en dat zal altijd een mooie herinnering blijven. Het was supertof om het samen te doen, maar het was ook met gevaar voor onze relatie. Ik ben best redelijk handig met veel programma’s, maar WordPress is er daar niet een van.

Ik heb dit keer toch maar professionele hulp ingeschakeld en Caroline van de Techkoningin gevraagd om mijn site te bouwen.

Er zijn een aantal redenen waarom ik heel graag een nieuwe website wilde. De belangrijkste zijn:

  • Het is nu veel makkelijker om je aan te melden voor 1 van mijn workshops
  • Er is een overzichtelijke webshop en het bestelproces is makkelijker geworden.
  • Er zijn meer mogelijkheden om leuke dingen over de Zentangle© Methode en Zentangle© geïnspireerde kunst te delen. 
  • Ik kan je laten kennismaken met verschillende materialen zoals potloden, verf, pennen, papier en je laten ontdekken waarom het zo fijn is dat er geen fouten in Zentangle© zitten. 

En heel fijn, ik kan nu met je delen wat ik door de jaren heen heb geleerd tijdens mijn Zentangle©-reis, hoe Zentangle© mij heeft geholpen in mijn leven en hoe ik het toepas. Mijn site heeft nu namelijk een ‘blogpagina’. 

Elk van mijn blogposts zal vrij kort zijn, maar ik hoop dat je me wilt helpen door een reactie achter te laten! Ik hoor heel graag je opmerkingen of vragen, dus neem vooral contact op. 

Creatieve groet,

Hilde

Recente Blogs van Act2Tangle

Zentangle Basiscursus bij Volksuniversiteit Almere

Zentangle Basis cursus voor plezier, creativiteit en ontspanning

Wederom mag ik ook dit seizoen bij de Volksuniversiteit van Almere 2 Zentangle Basiscursussen verzorgen. Wat is ZentangleTangle in het Engels betekent ‘wirwar, knoop’ maar ook wel ‘omarming’. En ‘zen’ is genoemd naar de Japanse vorm van Boeddhisme: je zoekt naar leegte, wijsheid en stilte, zoals Boeddha dat óók deed. Een tangle (patroon) kan er heel moeilijk uitzien en toch zij zijn eenvoudig te tekenen met simpele, herhalende lijnen. Op…

Wat is Zentangle© en hoe is de Zentangle© methode ontstaan

Wat is Zentangle© en hoe is de Zentangle© methode ontstaan

De methode is bedacht door Maria Thomas en Rick Roberts.  Zij groeiden beide…

Het Tuinatelier

Het Tuinatelier

Ik wilde in eerste instantie de workshops op mijn zolder geven, maar dat…

De reis naar ‘Certified Zentangle© Teacher’

Zentangle Methode, ontspanning, plezier Zentangle in Almere

Na jaren zelf tekenen wilde ik deze passie heel graag aan anderen doorgeven.…

Hoe Zentangle© mij vond en hoe het mij veranderde

Hoe Zentangle© mij vond en hoe het mij veranderde

Ergens in 2014 zag ik een zwart-wit tekening op de Facebookpagina van een…

Waarom een nieuwe website voor Act2Tangle?

Waarom een nieuwe website voor Act2Tangle?

Wat leuk dat je mijn nieuwe website hebt gevonden! Mocht je hier toevallig…

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar shop