Selecteer een pagina

Wat leuk dat je mijn nieuwe website hebt gevonden!

Mocht je hier toevallig terecht zijn gekomen en je weet nog niet wie ik ben, dan wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Hilde en ik ben gediplomeerd Zentangle© docent en geef Zentangle© lessen, bij mij thuis in mijn tuinatelier, online via zoom, op locatie of bij jou thuis.

Mijn vorige website heb ik samen met mijn eigen lieve man gebouwd en dat zal altijd een mooie herinnering blijven. Het was supertof om het samen te doen, maar het was ook met gevaar voor onze relatie. Ik ben best redelijk handig met veel programma’s, maar WordPress is er daar niet een van.

Ik heb dit keer toch maar professionele hulp ingeschakeld en Caroline van de Techkoningin gevraagd om mijn site te bouwen.

Er zijn een aantal redenen waarom ik heel graag een nieuwe website wilde. De belangrijkste zijn:

  • Het is nu veel makkelijker om je aan te melden voor 1 van mijn workshops
  • Er is een overzichtelijke webshop en het bestelproces is makkelijker geworden.
  • Er zijn meer mogelijkheden om leuke dingen over de Zentangle© Methode en Zentangle© geïnspireerde kunst te delen. 
  • Ik kan je laten kennismaken met verschillende materialen zoals potloden, verf, pennen, papier en je laten ontdekken waarom het zo fijn is dat er geen fouten in Zentangle© zitten. 

En heel fijn, ik kan nu met je delen wat ik door de jaren heen heb geleerd tijdens mijn Zentangle©-reis, hoe Zentangle© mij heeft geholpen in mijn leven en hoe ik het toepas. Mijn site heeft nu namelijk een ‘blogpagina’. 

Elk van mijn blogposts zal vrij kort zijn, maar ik hoop dat je me wilt helpen door een reactie achter te laten! Ik hoor heel graag je opmerkingen of vragen, dus neem vooral contact op. 

Creatieve groet,

Hilde

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar shop