Zentangle Zomer Cursus in mijn gezellige Tuinatelier

Jouw leukste en creatiefste uren in je komende zomerweken

Super trots ben ik op mijn allereerste Zentangle zomer cursus in mijn gezellige tuinatelier. Als je ook wel wat creatieve me-time gebruiken deze zomer meld je dan aan. 

Wil je deze zomer nou eens goed gebruiken om jezelf én creatief te ontwikkelen én je brein te resetten? Met een Zentangle Zomer Zia Cursus geef je jezelf een groot cadeau. Zentangle is als Yoga voor je brein. Ontdek ook de mogelijkheden en de resultaten! Niet alleen op creatief vlak, maar ook op energetisch vlak.

Deze zomer staat een inspirerende zomer cursus op mijn agenda waarin ik jou 6 weken lang wekelijks stap voor stap meeneem bij het tekenen van kunst met een eindresultaat waar je trots op kunt zijn.

Iedereen kan tekenen en jij kunt dit ook! We doen dit online in een gezellige en inspirerende groep, waarbij je even heerlijk creatief bezig mag zijn.

Waarom zou je je inschrijven voor deze cursus?

Moment voor jezelf in de drukke zomerweken

Ga gezellig de connectie aan met andere deelnemers in de whatsappgroep

Samen tekenen met andere inspirerende deelnemers

Heerlijk creatief bezig zijn met elkaar in mijn gezellige Tuinatelier

Vind je het lastig te schaduwen dan leer ik je donker te schaduwen en hoe mooi dat kan zijn

Je leert werken met Viviva Colorsheets

Je mag al mijn materialen gebruiken

Je brein tot rust brengen waardoor je echt kunt ontspannen

Het worden de leukste uren van je zomerweken

Ik neem je stap voor stap mee bij het tekenen en kleurgebruik

Na inschrijving op deze cursus geef ik jou een mooie korting van 20% op de Single Set van Viviva Colors

Wist je dat creatief bezig zijn stofjes endorfine, dopamine en serotonine vrij geeft in je hersenen? Deze zorgen ervoor dat je je gelukkig voelt. Ook gunstig is dat je brein alertheid ontwikkelt wat gunstig is voor je geheugen, je oog en hand coördinatie, je concentratie vermogen en je ervaart meer rust in je hoofd waardoor er ruimte komt om te ontspannen en je flexibeler reageert op de dagelijkse dingen. Precies wat je nodig hebt tijdens de drukke, warme en vaak intense zomerweken.

In 2014 is mijn reis met Zentangle begonnen. Ik wilde heel graag iets creatiefs doen als hobby en ik vond via een bekende een Zentangle workshop en na deze eerste kennismaking was gelijk verslaafd. Hierna ben ik ben veel lessen gaan volgen bij Certified Zentangle Teachers en geniet nog steeds elke dag hiervan.

Onverwacht heeft Zentangle heeft op mij persoonlijk veel effect gehad in positieve zin op het gebied van mijn drukke hoofd. Ruime 15 jaar geleden is bij mij ADD gediagnosticeerd en sinds ik Zentangle merk ik dat ik zoveel kalmer in mijn hoofd, mijn concentratie is verbeterd.
Dit heeft geleid tot de passie dat ik dit heel graag wil doorgeven aan anderen en ik heb de opleiding tot Gecertificeerd Zentangle Docent in 2019 in de USA gevolgd en heb ik inmiddels honderden mensen les gegeven.

Dit is de reden waarom ik mijn bedrijf ACT2Tangle heb opgericht. ACT = In de actie komens 2 = naar s Tangle = Tanglen. Het is mijn passie om samen met jou te tekenen en jou mee ten nemen over de drempel van het niet durven en het toch te doen.

Testimonials

Fantastische ervaring. Heel ontspannen, inspirend, informatief en gezellig

Carolina van Gerven-Veth

I had the privilege of learning from Hilde, a Certified Zentangle Teacher whose teaching skills goes to the heart of what the Zentangle Method is about. She pairs her life experiences with Zentangle techniques to deliver inspiring classes that foster creativity and confidence in her students.

Stephanie Jennifer

Toffe workshop.
Ik heb een hele leerzame, leuke en gezellige workshop gevolgd bij Hilde. Alles was super goed georganiseerd en alle materialen die nodig waren, waren beschikbaar.
Hilde had voor al haar cursisten een bijou tile getekend met de eerste letter van hun voornaam. Ook stond er een leuke goody bag klaar zodat je thuis nog verder kon.
Het was echt de moeite waard om bijna 2×2 uur in de auto te zitten.

Wilma Stam

creatieve mensen mogen helpen

Informatie over de cursus en producten

R

We starten op dinsdag ochtend 15 juli wekelijks voor 6 dinsdagen en de laatste les zal zijn op 19 augustus 2024

R

De LIVE cursus in Almere kost € 175,00, na aanmelding ontvang je mijn adres.

R

De prijs is inclusief een gave goodybag en het gebruik van al mijn materialen.

R

Ik zorg voor het natje en het droogje met een aantal heerlijke vesnaperingen.

R

Je maakt kennis met Viviva Colorsheets en hoe je het kunt toepassen..

R

Je ontvangt elke maandag voor de les de link naar de Zoom tanglekamer.

R

Elke maandag voorafgaand aan de les op woensdag ontvang je de link naar de les als ook de materialen die we gaan gebruiken.

R

Als je niet bent ingeschreven op mijn nieuwsbrief dan ontvang je niet de link naar de zoomkamer of informatie.

Zentangle geïnspireerde kunst en de Zentangle Basis

Voor deze cursus is het handig maar geen vereiste om een Zentangle Basis Cursus gevolgd te hebben bij een Gecertificeerd Zentangle Docent. In deze cursus maken wij zoals het heet Zentangle geïnspireerde kunst. Waarbij de originele Zentangle methode zwart/wit is, gaan we in deze cursus heerlijk aan de slag met heel veel kleur.
Ben je niet bekend met de Zentangle Methode en wil je deze graag leren kennen? Schrijf je dan in voor de Zentangle Basis Workshop op woensdagavond 3 juli aanstaande via deze link.  Klik deze link om je in te schrijven.

Veel gestelde vragen

Wat is Zentangle?

Zentangle is een makkelijk te leren, ontspannende, leuke manier om prachtige kunstwerkjes te maken door het tekenen van gestructureerde patronen (de Tangles).
Kun je een potlood of een pen vasthouden? Kun je de I, de S, de C en de O schrijven? Geloof me, dan kun je ook prachtige Zentangle kunst maken, een inktlijn tegelijk. Zentangle is niet alleen mooi om te zien. Het doet meer voor jou. Door volgens de Zentangle methode gestructureerde patronen te tekenen, kom je in een staat van mindfulness.

Voor wie is deze cursus?

Iedereen kan meedoen die het leuk vindt om creatief bezig te zijn. Het is handig als je een Zentangle Basis Workshop hebt gevolgd bij mij of bij een collega van mij. Het is niet noodzakelijk. Ik neem je stap voor stap mee in het proces. Samen werken we aan mooie tiles waar je trots op zal zijn.

Wanneer begint de cursus?

De cursus start op dinsdagochtend 15 juli en is wekelijks tot en met 19 augustus.

Hoe laat begint de cursus?

De cursus start op dinsdagochtend om 10.00 uur en duurt gemiddeld tot 12.30 uur. Een beetje uitloop is mogelijk.

Hoe wordt de cursus gegeven?

De cursus wordt live door mij gegeven met een camera op mijn handen die je op een groot beeldscherm kan volgen.

Waar wordt deze cursus gegeven?

In Almere Stad. Na inschrijving van de cursus ontvang je het adres waar je wordt verwacht.

Wat zit er in het materiaalpakket?

Het pakket blijft nog even een verrassing, al kan ik wel zeggen dat het een super tof pakket is met verschillende materialen. Tijdens de cursus stel ik alle benodigde materialen beschikbaar. Ook de Zentangle Startersset.

Moet ik zelf nog iets meenemen?

Nee, behalve jezelf. Alle spullen zijn inclusief.

Wat zijn de kosten voor deze cursus?

Deze cursus bestaat uit 6 lessen verdeeld over 6 weken. De prijs is € 175,-. Dit is inclusief gaaf materiaal pakket.

Mag ik ook losse lessen volgen?

Dat is ook mogelijk. Als je op mijn workshop pagina kijkt op mijn website dan kun je je ook per week inschrijven voor losse lessen.

Bestel de Zentangle Zomer ZIA Cursus

LET OP! Om de emails over de cursus te ontvangen moet je ingeschreven staan voor mijn nieuwsbrief. Houd het vinkje de nieuwsbrief bij je bestelling AANGEVINKT.

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar shop